Foxer Kft.
KÖRNYEZETVÉDELEM - ENERGETIKA - ELSZÍVÓRENDSZEREK - NAP ÉS SZÉLERŐMŰVEK
Magyar
Magyar English Deutsch Română Szlovén
PORLEVÁLASZTÓ SZÁMLÁLÓ

A FOXER KFT által telepített

légtisztító berendezések teljesítmény adatai.

20kW FOXER-ENERGO SZÉLTURBINA

Is there wind at you ?  You don't need visa to enter into the world of wind energy...

Enjoy the benefit and reasonable profit with our FOXER-ENERGO turbines.

FOXERHírek és érdekességek
ÁLLÁSAJÁNLATOK Betöltetlen állások a FOXER KFT-nél. Munkába állás 2018.július
20KW FOXER ENERGO SZÉLTURBINA ÜZEMBE HELYEZVE SZÉLTURBINÁK AZ ALFÖLD KÖZEPÉN Telephelyünkön saját FOXER-ENERGO márkanévvel felállítottuk első 20kW-os turbinánkat, mely üzem közben is megtekinthető. A hálózatra csatlakozó 20kW-os FOXER-ENERGO turbina fő jellemzői:CE konformitási labor vizsgálatok,japán elektronika, 50%-al alacsonyabb tömegű vákuum-layer technológiás mandzsettázható kompozit lapátok, áramszünet esetén is működő hidraulikus fék, PC-s kapcsolatú kontroller, mozgó alkatrészek nélküli ultrahangos szélmérő rendszer, 20m torony mobil hidraulikus rendszer fogadására előkészítve, 70t beton alap. Tavaly augusztusban egy kedves ügyfelünk megbízásából már tesztüzembe helyeztünk egy eltérő gyártmányú szintén 20kW-os szélturbinát, melyen a gyermekbetegségek leküzdése mai napig munkát ad kollégáinknak. A két rendszer azonos névleges teljesítménnyel, eltérő szabályozástechnikával, eltérő toronymagassággal rendelkezik, a hálózatra csatlakozó inverterek azonban azonosak. Hogy mégis mi az eltérés, azt további híreinkben hamarosan leírjuk. Minden esetre érdekes összehasonlító teszt vette kezdetét, melynek végeredménye hasznos információkkal szolgál majd a jövőbeni fejlesztéseinkhez.

Hírek

ÁLLÁSAJÁNLATOK
ÁLLÁSAJÁNLATOK
2018. 06. 01.

Betöltetlen állások a FOXER KFT-nél.

Munkába állás 2018.július

részletek >>
20KW FOXER ENERGO SZÉLTURBINA ÜZEMBE HELYEZVE
20KW FOXER ENERGO SZÉLTURBINA ÜZEMBE HELYEZVE
2014. 01. 25.

SZÉLTURBINÁK AZ ALFÖLD KÖZEPÉN

Telephelyünkön saját FOXER-ENERGO márkanévvel felállítottuk első 20kW-os turbinánkat, mely üzem közben is megtekinthető.

A hálózatra csatlakozó 20kW-os FOXER-ENERGO turbina fő jellemzői:CE konformitási labor vizsgálatok,japán elektronika, 50%-al alacsonyabb tömegű vákuum-layer technológiás mandzsettázható kompozit lapátok, áramszünet esetén is működő hidraulikus fék, PC-s kapcsolatú kontroller, mozgó alkatrészek nélküli ultrahangos szélmérő rendszer, 20m torony mobil hidraulikus rendszer fogadására előkészítve, 70t beton alap.

Tavaly augusztusban egy kedves ügyfelünk megbízásából már tesztüzembe helyeztünk egy eltérő gyártmányú szintén 20kW-os szélturbinát, melyen a gyermekbetegségek leküzdése mai napig munkát ad kollégáinknak. A két rendszer azonos névleges teljesítménnyel, eltérő szabályozástechnikával, eltérő toronymagassággal rendelkezik, a hálózatra csatlakozó inverterek azonban azonosak. Hogy mégis mi az eltérés, azt további híreinkben hamarosan leírjuk. Minden esetre érdekes összehasonlító teszt vette kezdetét, melynek végeredménye hasznos információkkal szolgál majd a jövőbeni fejlesztéseinkhez.

részletek >>
SZÉLENERGIA MINDENKINEK,  AVAGY EGY PÉNZTERMELŐ BERUHÁZÁSI LEHETŐSÉG CÉGEKNEK !
SZÉLENERGIA MINDENKINEK, AVAGY EGY PÉNZTERMELŐ BERUHÁZÁSI LEHETŐSÉG CÉGEKNEK !
2014. 01. 20.

SZÉLENERGIA MINDENKINEK ! vagy A SZÉL NAGYKÖVETE ! 

Lehetne bármely fenti szlogen cégünk új irányvonalának meghatározója.

Hosszú és kitartó munka, mintegy 400 potenciális gyártó-beszállító ellenőrzése, az EU kiserőművi piac elemzése és nem utolsó sorban az energiagazdálkodási szakma alapos elsajátítása után cégünk Közép európai képviseleti jogot szerzett jelentős kínai gyártókkal történt szerződéskötéssel a 300kW-ig terjedő kiserőművi szélturbinák részegységeinek gyártására, forgalmazására és telepítésére.

A kínára finnyás olvasók közül tudja-e bárki, hogy a köztudottan szélenergia alapú dán energiapiacon a kiserőművi kategóriában több mint 60% a kínai beszállítók aránya ?

Vagy angliában és skóciában a 200kW-ig terjedő kategóriában szinte kizárólag 1-2 kínai gyártó van jelen ?

Okok, tények, információk a folytatásban !

részletek >>
BUGACPUSZTA HELIKOPTERES TŰZOLTÁS
BUGACPUSZTA HELIKOPTERES TŰZOLTÁS
2012. 05. 27.

Április 29-én lángba borult a Bugaci ősborókás. A tűzoltásban a hivatásos és önkéntes tűzoltókon kívül az MH szolnoki készenléti Mi-17 helikoptere is részt vett. Kint voltunk a helyszínen, földön és levegőben segítettük a koordinációs munkát. A Mészi Air Service repülőgépekkel, pilótákkal segítette a légi és földi mentést. 

részletek >>
Hírlevél
HÍRLEVÉL
Iratkozzon fel Ön is online hírlevelünkre,
amelyben tájékoztatjuk legfrissebb akcióinkról, újdonságainkról!
Feliratkozom Leiratkozom
Copyright © 2008 - 2018 Foxer Kft.
Minden jog fenntartva.
Tervezte és készítette
a GlobalWeb Design Studio